Echipează-l corespunzător pentru primii pași

Echipează-l corespunzător pentru primii pași
Hainele confortabile, și aici ne referim în mod special la pantalonii pentru bebeluși, joacă un rol important cand vine momentul ca ei sa învețe să exploreze singuri lumea, ajungând să facă primii pași.

Vă prezentăm mai jos cațiva pași care să vă ajute să alegeți pantalonii perfecți pentru bebelușul dumneavoastră:

Alegeți pantaloni bebe din material moale, respirabil, precum bumbacul, pentru confort și temperatură potrivită a corpului. Nu uitați că în momentul în care începe să facă primii pași, devine mai activ, deci cu cât materialul pantalonilor este mai respirabil, cu atât mai bine.
Acordați atenție mărimii necesare. Pantalonii bebe nu trebuie să fie neaparat ficși, ci trebuie să-i permită bebelușului să se miște în voie, drept urmare, vă recomandăm să optați pentru pantaloni bebe cu o croială lejeră.
Alegeți pantaloni bebe cu bandă elastică în talie, dar care să nu strângă bebelușul la burtică.

Atenție la croiala pantalonilor între picioare. Alegeți pantaloni bebe cu un tur lăsat suficient pentru a acomoda scutecul bebelușului, dar nu lăsat atat de mult încât să-l incomodeze.
Puteți alege pantaloni bebe clasici, cu bandă elastică jos, sau puteți alege pantaloni bebe cu botoșei (dintr-o bucată sau cu închidere cu capse). Dacă alegeți pantaloni bebe clasici, vă recomandăm șosete bebe cu talpă antiderapantă.
Alegeți pantaloni care să vă ușureze și dumneavoastră munca în momentul în care trebuie schimbat scutecul. Aici este strict opțiunea dumneavoastră dacă mergeți pe pantaloni sau pe salopete bebe.

Asigurați-vă că pantalonii aleși sunt în regulă pentru sezonul curent. Alegeți pantaloni din materiale mai călduroase pentru vremea rece și pantaloni din materiale mai ușoare și respirabile pentru vremea caldă.
Gandiți-vă ce stil și ce culoare îl prinde mai bine pe moțatul dumneavostră. Trebuie să-i creați un stil adorabil și la modă :) Puteți merge pe orice tip de pantaloni bebe de pe site-ul nostru, întrucât pentru toate modelele avem și varianta de body bebe.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!