Haine adorabile, confortabile și accesibile - moțat.ro – magazinul tău online de haine pentru nou născuți și copii

Haine adorabile, confortabile și accesibile - moțat.ro – magazinul tău online de haine pentru nou născuți și copii
Ca părinte, nimic nu este mai important decât sănătatea, siguranța și confortul propriului copil. Noi, moțat.ro, ne putem pune amprenta pe partea de confort. De fapt, așa am și luat viață – ne-am dorit haine pentru bebeluși și copii comfortabile dar în acelasi timp ‘’la modă’’, haine pe care să nu le vedem pe alți 100 de copilași. Deși sună puțin egoist, acesta este adevărul. Fiecare dintre noi iși vede copilul unic, precum și este, și își dorește ca unicitatea acestuia să se reflecte în tot ceea ce il înconjoară: îmbrăcăminte, încălțămine, accesorii samd.

De la hainele cu care îi aducem acasă din maternitate, la hainele de botez și tot așa pe tot parcursul dezvoltării sale. Până se face suficient de mare încât să nu ne mai asculte și să-și aleagă propriul stil, indiferent daca ne este sau nu pe plac :)

Pe lângă hăinuțe, oferim și o gamă largă de accesorii pentru nou născuți și copii, cum ar fi căciuli, mănuși, turbane, bentițe, șosete, baby nest-uri samd.

Ca mămici, știm deja că cel mai palpitant lucru material înainte de naștere, este să pregătim cele necesare moțatului. De la scutece și șervețele umede la batista bebelușului, și de aici la body-uri, unde începe să se dezlănțuie nebunia – body bebe cu mânecă lungă, body cu mânecă scurtă, salopetă bebe cu mânecă lungă, salopetă cu mânecă scurtă, pantaloni bebe cu botoșei, pantaloni fără botoșei, set 2 piese bebe, set 3 piese bebe, suzete, bavețele și tot asa. Atât de multe opțiuni, atât de multe materiale și prețuri, încât totul se transformă în haos rapid.

Am încercat să aducem pentru dumneavoastră cât mai multe produse de calitate, la un preț cât mai corect. Și am reușit.

De la salopete la rochii bebe micuțe și drăguțe până la șosete și botoșei, Moțat.ro vă oferă o gama vastă de produse ce se pretează tuturor nevoilor dumneavoastră.

Nu am lăsat de-o parte nici siguranța site-ului astfel că pentru a vă crea o experiență de cumpăraturi fără probleme, oferim opțiuni de plată sigure și eficiente, livrare rapidă și un serviciu de client dedicat.

De asemenea, suntem mereu deschiși la sugestii și feedback din partea dvs, pentru a ne asigura că vă putem oferi în continuare cea mai bună experiență de cumpărături online pentru haine și accesorii nou născuți și copii.

Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi, Moțat.ro, pentru nevoile dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!